Vejle og Omegns Modelbådsklub -
Historien om Vejle og Omegns Modelbådsklub

Vi er en af mange klubber som har til formål at fremme interessen for bygning og sejlads med modelbåde af enhver art, samt at afholde forskellige former for stævner, udflugter med mere, og at skabe kontakt mellem den medlemmer.   
 Foreningen tæller i dag ca. 30 medlemmer som kommer primært fra Vejle området, men vi har medlemmer som kommer både fra det nordjyske som fra Fyn.   
 I vinterhalvåret, som starter ca. 1. oktober til omkring 1. maj mødes vi på Kirkebakkeskolen hver onsdag aften, fra kl. 19 – 22. tæt ved Vejle. 
Her bliver der udvekslet erfaringer, nogle har fra tid til andet et eller andet med som de vil vise frem.   
Sommerhalvåret mødes vi og sejler på den gamle mølledam i Øster Snede. Det sker også hver onsdag aften, fra kl. ca. 19 – 22. Den bedste måde er at køre opad T.H. Jensensvej og gå ned ad en lille smøge efter de første nybyggede huse på venstre hånd. Der er også mulighed for at parkerer bag maskinfabrikken som har en meget stor bænk ud til vejen. Her er det kun tilladt at sejle med el-motorer.   
 Har du en båd som du ikke rigtig kan komme videre med, så meld dig ind i foreningen. Der er helt sikkert nogle som gerne vil hjælpe dig videre i processen med DIT skib, sådan at den kan komme ud at sejle med vi andre. 
Du er automatisk medlem af vores landsorganisation Skalamodelbåde Danmark 1993 som medlem af Vejle og Omegns Modelbådsklub. Denne forening afholder DM måske et kommende VM. Der bliver afholdt forskellige dommerkursus og andre ting.

Denne tekst er skrevet af formand, Thomas Thomsen.SiteBuilder drevet af  Vistaprint